0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STANKOVIĆ I DALJE ŽALI ZBOG RADNIKA, LAZETIĆ LJUT NA SUDIJE: Sjajna utakmica za kraj polusezone! (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.21 u 19:18

Kraj polusezone za ove dve ekipe.

Fudbaleri Crvene zvezde su bili bolji od TSC-a u 21. kolu Superlige Srbije rezultatom 2:3. Uspeli su izabranici Dejana Stankovića da dođu do preokreta i tako zasluženo odnesu 3 boda u Beograd. nakon ovog susreta, trener Zvezde je istakao da i dalje žali zbog meča sa Radnikom, ali da će se njegov tim vratiti jači.

– Žao mi je zbog izgubljenih bodova protiv Radnika, to ne mogu da prežalim. Danas je bila sjajna utakmica protiv izuzetno motivisanog protivnika. Dva puta smo okretali meč i pokazali karakter, čestitam mocima na borbi, nije bilo jako vratiti se posle utakmice sa Radnikom. Idemo na zasluženi otpor i moramo da se vratimo tri puta jači, rekao je Dejan Stanković.

Sa druge strane, trener TSC-a Žarko Lazetić, čestitao je Zvezdi na pobedi, rekavši da je njegova ekipa napravila dosta grešaka. Potom je i indirektno poslao poruku sudijama.

– Čestitam Zvezdi na pobedi. Dobra i intezivna utakmica posebno za kraj polusezone. Lepo smo počeli, ali smo u nastavku imali dosta grešaka i nepotrebno brzali, pa tako i ispustili svoju šansu. Čestitam svim akterima meča osim dvojici, ali to je neka dublja priča, istakao je Žarko Lazetić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter