0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

ŠESTI UZASTOPNI TRIJUMF LIVERPULA: Projektil Aleksander-Arnolda u finišu meča! (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.21 u 23:50

Ekipu sa ‘Enfilda’ bod deli od liderske pozicije!

Fudbaleri Liverpula ugostili su Njukasl, u okviru 17. kola Premijer lige Engleske. Utakmica na stadionu ‘Enfild‘ završena je rezultatom 3:1.

Gosti su pokušali da se suprotstave favorizovanom domaćinu, ali to su uspeli samo u prvih 20 minuta meča. Izabranici Jirgena Klopa nadigrali su rivala u svim segmentima igre.

Njukasl je poveo u 7. minutu meča, na iznenađenje svih prisutnih. Mrežu golmana Alisona zatresao je upravo bivši vezista Liverpula, Džondžo Šelvi.

Domaćin je odmah preuzeo incijativu i to se ubrzo isplatilo. Reprezentativac Portugala, Diogo Žota, pogodio je u 21. minutu i tako doneo izjednačenje.

Liverpul je na ekspresan način režirao preokret. Samo četiri minuta nakon izjednačenja, Mohamed Salah se upisao u strelce. Bio je to 15. ovosezonski pogodak prve zvezde Liverpula u Premijer ligi Engleske.

Konačan rezultat postavljen je u samom finišu meča. Trent Aleksander-Arnold uputio je pravi projektil ka golu crno-belih. Martin Dubravka je ostao nemoćan, a Liverpul je upisao šesti uzastopni trijumf u domaćem prvenstvu.

U četvrtak je odigran još duel 17. kola. Čelsi i Everton su remizirali na ‘Stamford Bridžu‘ (1:1).

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter