1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RIŠAIRO ŽIVKOVIĆ RAZLJUTIO NAVIJAČE ZVEZDE: Žestoke reči Delija na Tviteru – razočarani su njegovim igrama! (TVITOVI) (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.21 u 18:30

Još uvek se nije uklopio.

Crvena zvezda je savladala TSC u Bačkoj Topoli u poslednjem delu jesenjeg dela Superlige Srbije. Rezultat je bio 2:3, a navijače Zvezde, posebno je razljutio Rišairo Živković, koji i dalje ne pruža zadovoljavajuće partije.

Napadač Zvezde je uspeo da pobegne odbrani TSC-a i tako ostane sam pred golom. Živković je šutirao i na iznenađenje svih pogodio stativu. Sreća u nesreći je ta da je na kraju ustanovljeno da je bio u ofsajdu i da se gol ne bi ni računao.

Pogotke na ovom meču postigli su Banjac i Stanojlović za domaće, dok su kod gostiju pogađali Ivanić i Pavkov – dva puta.

0
0

1 Komentara

  1. Pa Deki je dobio desetku na faksu, pa valjda on zna kakva su klasa risario, gobeljic.,Falko, I Jo’s tridesetak promasaja koje nebi napravio ni covek vezanih ociju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter