0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

RECEPT ZA BRUTALNE PARTIJE: Nije vam jasno kako Jokić igra na tako visokom nivou – pogledajte šta sluša pred meč, i shvatićete o čemu se radi! (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.21 u 14:08

Ko zna u kakvoj situaciji bi se sada nalazio Denver, da u svojim redovima nema srpskog asa Nikolu Jokića.

Džoker iz Sombora igra fenomenalno ove sezone, gotovo da sam nosi ceo tim na leđima iz utakmice u utakmicu. On je sinoć pružio još jednu fenomenalnu partiju. Nagetsi su sinoć izgubili od Minesote rezultatom 124:107, uprkos sjajnoj igri našeg reprezentativca.

Jokić je ponovo ostvario tripl-dabl, pošto je upisao 27 poena, uz 11 asistencija i 10 skokova. Mnogi se pitaju kako mu to polazi za rukom, a sve će vam biti jasno kada pogledate snimak sa zagrevanja pred utakmicu.

Već smo pisali o Luki Dončiću i Bobanu Marjanović, košarkašima sa ovih prostora koji se trude da Amerikance ‘zaraze’ srpskom muzikom. Ista je situacija i kada se govori o aktuelnom MVP NBA lige, koji pred meč voli da na zvučnike odvrne neki naš hit. Ovog puta je pustio pesmu od Olje Karleuše – ‘Zicer’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter