1
Domaći fudbal

Novica Toncev Fudbal-Fudbalski Savez Srbije potpisivanje sponzorskog ugovora sa Telekom Srbija i Arena Sport Beograd, 18.06.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NOVICA TONČEV PODNEO PRIJAVU PROTIV DIREKTORA SUPERLIGE I PRVE LIGE SRBIJE: ‘Prekršen je član 54 Disciplinskog pravilnika FSS’ (FOTO)

Objavljeno: 16.12.21 u 22:23

‘Molim navedni organ da tokom postupka prikupi izjave sudijskog tima o ponašnju gospodina Pivića.’

Prvi čovek Radnika iz Surudlice, Novica Tončev, podneo je prijavu Disciplinskoj komisiji FSS. Tončev tuži direktora Superlige i Prve lige Srbije, Aleksandra Pivića, zbog ulaska u sudijsku svlačionicu na utakmici 20. kola Superlige Srbije između Kolubare i Proletera.

Prijavu Novice Tončeva prenosimo u celosti.

-Poštovani u skladu sa članom 127 Disciplinskog pravilnika FSS kao istaknuti fudbalski radnik, a u skladu sa saznanjima organizatora utakmice, podnosim prijavu protiv direktora za takmičenja Superliga i Prva liga Srbije, Aleksandra Pivića, jer je u skladu sa članom 54 Disciplinskog pravilnika FSS, načinio prekršaj zbog ulaska u restriktivni prostor i sudijske svlačionice.

Aleksandar Pivić je načinio prekršaj po pomenutom članu, povredom prostora i ulaskom u sudijske svlačionice po završetku utakmice 20. kola Superlige između FK Kolubare i FK Proleter, 11.12. 2021. godine, pa shodno navedenom podnosim disciplinsku prijavu.

Nesporno je da je Aleksandar Pivić direktor takmičenja Super i Prve lige, ali to mu ne daje za pravo da može da ulazi u sudijsku svlačionicu i obavlja razgovore po bilo kakvom osnovu.

Molim navedni organ da tokom postupka prikupi izjave sudijskog tima o ponašnju gospodina Pivića, izjavu delegata i organizatora utakmice, a sve radi izricanja adekvatne kazne po Disciplinskom pravilniku FSS .

S poštovanjem, Novica Tončev.

FOTO: FSS

 

0
0

1 Komentara

  1. Koliko smo mogli ovih dana da pročiramo, Novica Tončev i njegov sin su disciplinski kažnjeni, i udaljeni na neko vreme iz fudbala. Uzimajući u obzir ovu činjenicu mišljenja sam da Tončev ne može podnositi bilo kakve prihave protiv bilo koga.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter