0
Domaći fudbal

Nemanja Tosic i Ognjen Mitrovic Srbije Cukaricki - Proleter 22.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NOVI TRIJUMF PROLETERA U NOVOM SADU: Nikola Ninković se vratio u formu za sigurnu pobedu protiv Radničkog! (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.21 u 16:17

Upisali su 27. bod ove godine.

Fudbaleri Proletera su u poslednjem kolu jesenjeg dela Superlige Srbije savladali Radnički iz Niša sa 2:0. Konačan rezultat postavljen je već u 35. minutu, ali smo do kraja gledali zanimljiv susret.

Posle godinu i četiri mecesi pauze, sjajni vezista se vratio u velikom stilu. Na današnjem meču je pokazao svoje fudbalsko znanje, sjajnim pogotkom sa nekih 16 metara, koji možete pogledati u priloženom video snimku:

U 20. minutu, prednost je udvostručio Stefan Tomović. Jedan igrač Proletera je sjajno probio po desnoj strani, ušao u kazneni prostor i sjajno uposlio Tomovića, koji je bio u pravom trenutku na pravom mestu i bez većih problema savladao Kahrimana.

Pored ova dva pogotka, domaći su imali još nekoliko šansi koje nisu realizovali, dok gosti nisu uspeli da ugroze golmana Petrića. Od 38. do 43. minuta gledao se VAR zbog potencijalnog penala za Radnički, ali ništa od toga.

U drugom poluvremenu, gosti su se probudili, počeli su da napadaju. Propustili su jednu odličnu šansu, a Proleter se povukao i čuvao rezultat koji je stekao u prvom delu igre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter