0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI MALER ZA ZVEZDU, POVREDIO SE JOŠ JEDAN IGRAČ: Stanković reagovao izmenom – fantastičan susret u Bačkoj Topoli! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.21 u 16:57

Morao je da napusti igru.

Fudbaleri TSC-a ugostili su ekipu Crvene zvezde u poslednjem kolu jesenjeg dela Superlige Srbije. Već u prvom poluvremenu viđena su 4 pogotka, po dva na obe strane, pa je rezultat 2:2. Veliki peh zadesio je crveno-bele i na ovom susretu, jer je Njegoš Petrović morao van terena sredinom prvog poluvremena. Njega je zamenio Slavoljub Srnić.

Rezervni golman Zvezde Zoran Popović, već na startu je napravio veliku grešku, pa je TSC poveo sa 1:0 u 7. minutu. Pankov je vratio loptu do čuvara mreže crveno-belih, on nije želeo da preskače igru i napravio je grešku koju je iskoristio Banjac.

Brzo se Zvezda probudila, Pavkov je pogodio prečku, a već u sledećem minutu Ivanić je doneo izjednačenje gostima. Rodić je ubacio loptu, Ivanić se našao na pravom mestu i postigao pogodak za 1:1 u 15. minutu.

Taman kada su svi mislili da će Zvezda da preuzme inicijativu u svoje ruke, sačekalo ih je novo iznenađenje. Banjac je poslao loptu do Stanojlovića, koji je bio precizan za 2:1. Pogodak je potvrđen i u VAR sobi, nakon što su arbitri procenili da nije bilo ofsajd pozicije.

Do novog izjednačenja u 32. minutu ,zvezda stiže preko Milana Pavkova. Rodić je centrirao sa leve strane, a loptu je glavom zahvatio Vukanović, poslao ju je na drugu stativu gde se našao upravo Pavkov. On je uhvatio poluvolej i sa 10tak metara zatresao mrežu domaćih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter