0
Domaći fudbal

FK Proleter ekipa Tim ilustracija illustration Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Proleter Beograd, 07.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NIJE ZABORAVIO DA IGRA FUDBAL: Džigi ponovo na terenu – nakon 16 meseci pauze, Nikola Ninković postigao sjajan pogodak u dresu Proletera! (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.21 u 14:35

U toku je utakmica 21. kola Superlige Srbije.

Proleter je na svom stadionu ugostio ekipu Radničkog iz Niša, a nakon 35 minuta igre rezultat je 2:0. Prvi gol na meču postigao je Nikola Ninković, fudbaler koji bez ikakve sumnje predstavlja jedno od najvećih pojačanja Proletera u poslednjih nekoliko godina.

Ogroman povratak u srpski fudbal nakon teške saobraćajne nesreće napravio je popularni Džigi. Posle godinu i četiri mecesi pauze, sjajni vezista se vratio u velikom stilu. Na današnjem meču je pokazao svoje fudbalsko znanje, sjajnim pogotkom sa nekih 16 metara, koji možete pogledati u priloženom video snimku:

U 20. minutu, prednost je udvostručio Stefan Tomović. Jedan igrač Proletera je sjajno probio po desnoj strani, ušao u kazneni prostor i sjajno uposlio Tomovića, koji je bio u pravom trenutku na pravom mestu i bez većih problema savladao Kahrimana.

Podsetimo, Nikola Ninković je Partizanovo dete, u crno-belom dresu odigrao je nešto manje od 100 utakmica. Odlučio je 2016. godine da se otisne u Italiju i od tada je nosio dres Đenove, Kijeva, Empolija, Askolija i Breše.

Zapratite nas na novom Instagram profilu – hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter