0
Domaći fudbal

Mirko Ivanic Crvena Zvezda - TSC Superliga Srbije, Super Liga 21.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KAO ŠLAG NA TORTU: Zvezda gostuje na ‘TSC Areni’ – pogledajte ko prenosi meč, kakav je međusobni skor i ko će deliti pravdu!

Objavljeno: 16.12.21 u 10:58

Biće pravi spektakl.

Fudbaleri Crvene zvezde će danas od 16 :05 gostovati ekipi TSC-a u okviru 21. kola Superlige Srbije na „TSC Areni“, a izabranici Dejana Stankovića će pokušati da zabeleže novi prvenstveni trijumf.

MEĐUSOBNI DUELI

Ove dve ekipe su se do sada sastale šest puta. Prvi put je to bilo u Kupu Srbije 21. novembra 2018. godine kada je Zvezdu sa trenerske pozicije predvodio Vladan Milojević. Crveno-beli su trijumfovali protiv tada člana Prve lige Srbije rezultatom 4:1. Golove na tom meču postigli su Nikola Stojiljković, Dejan Joveljić i Veljko Simić koji je pogodio mrežu dva puta.

Veljko Nikolic Crvena Zvezda – TSC Superliga Srbije, Super Liga 21.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Na poslednjem susretu Zvezde i TSC-a, slavili su crveno-beli sa 3:1 na stadionu „Rajko Mitić“ u okviru šestog kola Superlige Srbije ove sezone. Za crveno-bele na tom susretu na listu strelaca su se upisali Nenad Krstičić, Aleksandar Katai i El Fardu Ben, dok je jedini pogodak za ekipu iz Bačke Topole postigao Đuro Zec.

TV PRENOS

Svi ljubitelji fudbala koji neće biti u prilici da uživo prate meč između TSC-a i Crvene zvezde, moći će direktan prenos utakmice 21. kola nacionalnog šampionata da isprate na kanalu Arenasport Premium 1 sa početkom u 16 časova i pet minuta.

FORMA EKIPA

Crvena zvezda se trenutno sa 51 bodom nalazi na drugoj poziciji na tabeli u Superligi Srbije uz sjajnu gol razliku od 47:11. Zabeležili su crveno-beli šesnaest pobeda, tri remija i jedan poraz od starta sezone. Na prethodom prvenstvenom meču izabranici Dejana Stankovića su remizirali protiv Radnika iz Surdulice (1:1), a jedini pogodak za Zvezdu je na tom meču postigao Aleksandar Katai iz jedanaesterca. Sa druge strane crveno-beli su izborili direktan plasman u osminu finala Lige Evrope, kao prva ekipe u grupi F, u konkurenciji sa Bragom, Ludogorecom i Midtjilandom, ukupno osvojivši 11 bodova.

Milan Pavkov Crvena Zvezda – TSC Superliga Srbije, Super Liga 21.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ekipa TSC zauzima osmu poziciju na tebeli u Superligi Srbije sa 26 bodova. Ekipa iz Bačke Topole je slavila na sedam susreta, pet puta su odigrali nerešeno, dok su doživeli osam poraza. Na ukupno 20 odigranih mečeva imaju pozitivnu gol razliku koja iznosi 32:28. Na prethonom meču u domaćem šampionatu ekipa TSC-a je savladala Radnički iz Kragujevca sa 3:0, a golove na tom meču su postigli Stefan Vukić koji se dva puta upisao u strelce i Mihajlo Banjac.

NAJBOLJI PROTIVNIČKI IGRAČI

Na golu TSC-a siguran je iskusni tridesetčetvorogodišnji Nenad Filipović. Najefikasniji fudbaleri tima iz Bačke Topole jesu krilni napadač Đuro Zec i Stefan Vukić koji su od starta šampionata postigli šest golova, a odmah ih prati defanzivni vezni fudbaler Saša Tomanović koji je zabeležio jedan gol manje. Najbolji asistent TSC-a jeste Mihajlo Banjac koji je u četiri navrata proigrao saigrače za gol šansu. Od boljih igrača u sastavu ekipe iz Bačke Topole treba napomenuti krilne bočne napadače Juga Stanojeva, Bogdan Petrović i mladog Petra Ratkova. Od skoro na klupi TSC-a na poziciju šefa stručnog štaba je postavljen Žarko Lazetić, a na ovom meču neće moći da računa na povređene Leonarda Pinta, Filipa Babića, Dino Dolmagića i Josipa Čalušića.

SUDIJA MEČA

Glavni sudija meča između Crvene zvezde i TSC-a biće Milan Stefanović. Njegovi pomoćnici na ovom meču biće Stefan Vojnić i Petar Radić, dok će u VAR sobi sedeti Aleksandar Živković i Milovan Ristić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Zapratite nas na novom Instagram profilu – hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter