0
Domaći fudbal

Aleksandar Scekic Partizan - Gent UEFA Conference League 21.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘DA POTVRDIMO TITULU JESENJEG PRVAKA’: Šćekić oduševljen nakon pobede nad Metalcem, nada se da će Grobari prepoznati momenat i doći na stadion!

Objavljeno: 16.12.21 u 11:22

Posle nekoliko dana odlaganja zbog loših vremenskih uslova, utakmica 20. kola Super lige Srbije između FK Metalac i FK Partizan je odigrana u sredu, 15.12.2021. godine i završena je rezultatom 0:3.

Golove za Partizan postigli su Aleksandar Šćekić (28’) i Kvinsi Menig (3’, 37’).

Posle utakmice, Aleksandar Šćekić je se nada da će Grobari prepoznati ovaj momenat i sa punih tribina ih gurati ka tituli.

U početku nismo znali da li će se utakmica igrati ili ne, a onda se postavljalo pitanje u kakvom stanju će biti teren. Zahvalni smo ljudima iz Metalca što su sve učinili da se utakmica odigra u optimalnim uslovima za ovaj deo sezone. Što se tiče same utakmice i gola, Metalac je promenio trenera, do sada nismo igrali protiv njegovih ekipa, ali smo znali da je Metalac uvek nezgodan. Uostalom, kako god okrenuli, protiv nas je svaka ekipa nezgodna. Kvinsi je otvorio lepo utakmicu, a potom sam i ja, posle akcije sa Marko Živkovićem, poentirao i već postavio bazu da možemo mirno da privodimo utakmicu kraju. Ostala je još jedna utakmica do kraja polusezone koju želimo da krunišemo još jednom pobedom i time sa razlikom od barem plus 5 potvrdimo titulu jesenjeg prvaka! Partizan je mnogo uradio ove godine, igramo dobar fudbal, ušli smo u dalji tok evropskog takmičenja i jesenji smo prvaci i konkurenti za titulu. Ima mnogo da se igra, ali se nadamo svi da će Grobari prepoznati ovaj momenat i sa punih tribina nas gurati ka tituli!“

Strelac dva gola, Kvinsi Menig, je rekao:

– Presrećan sam i ponosan što je ovaj tim pobedio i uzeo nova tri boda! Zaista, iskreno kažem da što sam duže ovde, shvatam koliko je važan kolektiv, koji je ispred pojedinca, a svaki moj gol je plod timskog rada. Ostaje nam da se fokusiramo na ovu poslednju utakmicu u sezoni u kojoj je važno da uzmemo nova tri boda i sa pet bodova prednosti odemo na zasluženu pauzu. Ulaz će biti slobodan za sve, igra se u 12:55 i to je prava prilika da se napuni stadion i podrži ovaj tim! Biti jesenji prvak posle sedam godina nije mala stvar, a uz to sedmi put u istoriji igrati proleće u Evropi!

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter