0
Fudbal

FOTO: Youtube/screenshot

CRNOGORCI ZADOVOLJNI ŽREBOM: ‘Dobili smo grupu po meri i želimo da se takmičimo’

Objavljeno: 16.12.21 u 21:18

Izabranici selektora Radulovića nastupaju u B diviziji Lige nacija. 

U četvrtak je održan žreb za grupnu fazu UEFA Lige nacija za sezonu 2022/23. Fudbalska reprezentacija Crne Gore takmiči se u B diviziji. Ekipa koju sa klupe predvodi Miodrag Radulović, odmeriće snage sa Bosnom i Hercegovinom, Finskom i Rumunijom.

Selektor Crne Gore, Miodrag Radulović, izneo je svoja očekivanja po završetku žreba koji je posmatrao sa svojim saradnicima.

– Mislim da smo dobili grupu po meri. Želimo da se takmičimo, da osvojimo što više bodova, ali primarno je da se dodatno homogenizujemo i da se spremimo za naredne kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Sa Bosnom i Hercegovinom smo igrali u junu, bilo je 0:0. Kvalitetna reprezentacija, ali nije ispunila cilj u kvalifikacijama za Mundijal. Oni i Finci su bili u istoj grupi. BiH ih nije savladala u odlučujućoj utakmici, što govori kakvi su Finci. Opasni su sa  dvojicom napadača, Pukijem i Pohjanpalom. Rumuni su jaki kao i uvek, imali su solidne kvalifikacije za Mundijal. Svakako, najvažnije je da se dobro pripremimo za Ligu nacija –  istakao je selektor Crne Gore, Miodrag Radulović. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter