0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

‘AJDE JOŠ PRIČAJTE, J**O VAM PAS MATER’: Ovaj je ‘luđi’ i od Žoca – srpski trener urlao na igrače, oni nisu znali šta ih je snašlo! (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.21 u 09:18

U ABA 2 ligi sastali su se Borac iz Banjaluke i Pelister, a tim iz Republike Srpske odneo je pobedu pošto je slavio rezultatom 101:85.

U centar pažnje dospeo je trener Borca Dragan Nikolić, nakon jednog tajm-auta o kome ceo region bruji. Ipak, njegov ‘monolog’ je na kraju urodio plodom.

– ‘Ajde ovako. J…о vam pas mater, prvo vi kažite šta imate, j…о vam pas mater! ‘Ajde vi se sad ispričajte, majmuni, a poslе mi ovde da glumimo budale. ‘Ajde još pričajte, ‘ajde još! ‘Ajde ispričajte se svi, objašnjavajte se sa nama, kreteni! Sve kontra. Posle ćemo u svlačionici da rešimo – urlao je Nikolić, a posle meča je za TV Arena Sport objasnio svoj postupak:

– Posle tajm-auta, koji meni ne priliči, jer ja sam duhovit… Ali, ovo danas je prevršilo meru. Znam da će razni tipovi to komentarisiti, ali da se izvinim nežnom auditorijumu koji ima osetljiv sluh. Ne može košarka da se igra u hirurškim rukavicama ili kao balet, nego kao u drugom poluvremenu.

Vredi pomenuti da je tim iz Banjaluke nakon ovog trijumfa ostao jedina ekipa sa maksimalnim učinkom od šest pobeda iz isto toliko utakmica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter