0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Metalac v FK Partizan Gornji Milanovac, 15.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

STANOJEVIĆ ČESTITAO JESENJU TITULU SVIMA U KLUBU: Presrećni smo, idemo dalje! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 15.12.21 u 17:53

Laka pobeda za crno-bele.

Fudbaleri Partizana su savladali Metalac rezultatom 0:3 u 20. kolu Superlige Srbije. Dva pogotka postigao je Kvinsi Menig, dok se u strelce upisao i Aleksandar Šćekić. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević, nakon pobede je istakao da su njegovi igrači bili izvanredni, a potom je svima u klubu čestitao jesenju titulu.

– Bili smo izvanredni, kontrolisali dešavanja, igrali presing sve vreme… Udaljili smo protivnika od gola i bili smo opasni. Hvala domaćinu na pripremljenom terenu, znam koliko je teško u ovim vremenima srediti ga da imamo ovakve uslove. To mnogo znači, rekao je Stanojević i dodao:

– Čestitam igračima i svima u klubu na jesenjoj titulu. Presrećni smo, idemo dalje, zaključio je Aleksandar Stanojević.

Sa druge strane, trener Metalca Milija Žižić istakao je da je presudio rani gol Kvinsija Meniga.

– Loše smo otvorili meč, iz prvog udarca primili gol i to je uticalo na tok. Takođe, i na psihološkoj bazi je uticao na nas. Imali smo puno problema u tranziciji, opasan je bio Partizan i zasluženo je pobedio. Na nama je da bolje pripremimo utakmicu sa Voždovcem i hrabriji odemo na ‘krov’, zaključio je Žižić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter