0
Domaći fudbal

Superliga Srbije Cukaricki - Proleter 22.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PROLETER ŽELI DA NASTAVI SA TRADICIONALNO DOBRIM REZULTATIMA PROTIV RADNIČKOG: Očekuje nas zanimljiv susret!

Objavljeno: 15.12.21 u 09:13

Bitan duel za oba tima!

Fudbaleri novosadskog Proletera će u nedelju na ‘Karađorđu’ dočekati ekipu niškog Radničkog, u okviru 21. kola Superlige Srbije. Biće to duel dveju ekipa koje imaju 24, odnosno 27 bodova i deli ih svega pet mesta na tabeli.

Oba tima su dosta sporije nego što je očekivano startovali novu sezonu u Superligi, ali su kako je vreme odmicalo uspela da se izdignu. Čini se da Proleteru nedostaje konkretnosti u završnoj trećini terena, jer su postigli svega 16 golova do sada.

Posladnja dva duela Proletera i Radničkog pripala su novosadskom timu. Prošli duel koji je odigran na Karađorđu, prošao je u znaku velike borbe, a tim sa Slane bare do pobede je došao golovima Živojinovića i Mitrovića.

Prvi ovosezonski duel ovih dveju ekipa, odigran je u Nišu, gde je slavila ekipa Proletera sa 0:1, a strelac jedinog pogotka bio je Stefan Tomović sa bele tačke.

Duel je na programu u četvrtak od 14h.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter