1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PROLETER POZIVA NA ODGOVORNOST I PODRŠKU NEPRAVEDNO SMENJENOJ DOKTORICI: Najavljen protest!

Objavljeno: 15.12.21 u 11:24

Moramo biti odgovorni!

Na društvenim mrežama počeo je da se širi poziv na javni protest podrške smenjenoj upravnici Klinike za infektivne bolesti dr Vesni Turkulov. Kao ‘vođe’ ovog protesta navode se ‘zahvalni pacijenti’ doktorke Vesne Turkulov.

Svoju podršku i dolazak na spomenuti protest najavili su i ljudi iz FK Proleter iz Novog Sada. Oni su javno podržali ovu inicijativu, jer je dr Turkulov vodila nesebičnu borbu za svoje pacijente.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK PROLETER Novi Sad (@fkproleterofficial)

Podsećamo, Proleter je jedini tim u Srbiji, koji je u potpunosti vakcinisan. Generalni direktor kluba – Amir Bislimi u nekoliko navrata pozivao je na odgovornost kako građana, tako i igrača, da se vakcinišu, protiv ozloglašenog koronavirusa.

0
0

1 Komentara

  1. Preltac poziva na protest decko bio si clan DS-a prosle gdine si skupljao glasove za SPS i to je igrace svih kategorija molio da donesu potpise najblizih rodjaka danas izgleda podrzava SNS ovaj ce i veru prodati za veceru .Ovaj samog sebe jos nemoze da spozna . SRBIJO LAKU NOC !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter