0
Domaći fudbal

Asmir Kajevic (C) celebrates after scoring a goal with Strahinja Tanasijevic Miladin Stevanovic Djordje Jovanovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Kolubara Beograd, 06.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ČUKARIČKI SLAVIO I OSTAVIO RADNIČKI NA DNU TABELE: Momci sa Banovog Brda su treći nakon jesenjeg dela sezone!

Objavljeno: 15.12.21 u 19:54

Zaslužen trijumf domaćih.

Fudbaleri Čukaričkog su u 21. kolu Superlige Srbije bili bolji od ekipe Radničkog 1923 rezultatom 2:0. Oba pogotka postignuta su u drugom poluvremenu, kada su domaći realizovali svoje šanse, dok su Kragujevčani ovim porazom ostali na poslednjem mestu domaćeg šampionata.

Imao je Čukarički u prvom delu igre dosta veći posed lopte od gostiju, ali nisu uspeli da dođu do pogotka. Jovanović je propustio veliku priliku da dovede u vođstvo domaće, ali je tu grešku ispravio u drugom delu igre. Što se tiče Radničkog, dobru šansu nije realizovao Vidović, kada je golman Petković zaustavio loptu na gol liniji.

Djordje Jovanovic celebrates after scoring a goal
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Cukaricki v Kolubara
Beograd, 06.12.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Dominacija Čukaričkog došla je do izražaja u 61. minutu kada je Đorđe Jovanović na asistenciju Rogana doveo vođstvo svojoj ekipi. Konačan rezultat postavio je Kovač u 83. minutu, nakon centaršuta Mijailovića za 2:0. Čukarički je nakon nova 3 boda siguran na 3. mestu Superlige Srbije sa ukupno 38 bodova, dok je Vojvodina 4. sa 29.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter