0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

UPOZNAJTE ‘ŽENSKU VERZIJU’ ŠEKILA O’ NILA: Ova devojčica ima 16 godina, a zovu je ‘terminatorka’ – u reketu razbija protivnike kao od šale! (VIDEO)

Objavljeno: 14.12.21 u 10:46

Vršnjakinje joj ne mogu ništa.

Audi Kruks, devojka o kojoj već neko vreme bruje američki mediji. Ima svega 16 godina, a zbog svoje korpulentne građe i načina igranja dobila je nadimak ‘ženski Šekil O’Nil’. Ukoliko nastavi da radi i napreduje ovakvim tempom, nema nikakve sumnje da je pred njom velika košarkaška karijera.

Ova srednjoškolka je visoka 190 centrimetara, a svojim sjajnim partijama privukla je ogromnu pažnju. Na terenu dominira, i ubedljivo je najbolja u svojoj generaciji.

Sa kakvom lakoćom ona igra pokazuje i njena statistika od 23,2 poena i 11,9 skokova po meču, uz šut iz igre od čak 72 odsto.

– Mislim da je trenutno najdominantnija košarkašica svog uzrasta. Ima mnogo dobrih košarkašica, ali u našoj ligi ne postoji niko ko može da je sačuva jedan na jedan – rekao je Brendon Švab, njen trener.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter