0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

SLAVOLJUB ĐORĐEVIĆ: ‘Čestitam Spartaku i mom prijatelju Gaćinoviću! Nismo hteli remi, išli smo na pobedu’

Objavljeno: 14.12.21 u 20:15

Trener Vojvodine  smatra da je njegova ekipa danas nesrećno izgubila u vojvođanskom derbiju od ekipe Spartaka.

‘Stara dama’ danas je u poslednjem meču na ‘Karađorđu‘ u 2021. godini izgubila rezultatom 2:3, iako je prethodno uspela da nadoknadi dva gola zaostatka.

– Čestitam Spartaku na pobedi i mom kolegi i prijatelju Vladimiru Gaćinoviću na fenomenalnom vođenju ekipe. Imali smo dosta kadrovskih problema, ali momci su od prvog minuta hteli da igraju, da napadaju, da pobede. Dobili smo gol iz prve polukontre, drugi gol se desi jednom u pet godina. Na poluvremenu smo se dogovorili da izađemo još hrabrije i snažnije, izjednačili, mi nismo bili zadovoljni sa 2:2, hteli smo i treći gol i sva tri boda. Nesrećno smo primili taj treći gol, žao mi je što smo ovu turbulentnu polusezonu na ‘Karađorđu‘ završili porazom. Imamo još jednu utakmicu, nadam se da ćemo se podići, ja verujem u svoju ekipu i da će ovi momci do kraja biti pravi – rekao je Đorđević.

U poslednjoj utakmici u ovoj polusezoni Vojvodina gostuje u Novom Pazaru u subotu od 13 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter