BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 17: Novak Djokovic of Serbia reacts during the final Davis Cup match between Serbia and Czech Republic on November 17, 2013 in Belgrade, Serbia. (credit: Pedja Milosavljevic / thepedja@gmail.com / +381641260959)
in , , , ,

‘SEĆAM SE NOVAK SA 17 GODINA! NJEGOV MENTALITET JE NEVEROVATAN’: Serenin trener objasnio šta je glavni uslov za uspeh!

Muratoglu zna da prepozna ‘mentalni sklop šampiona’!

Trener legendarne Serene Vilijams i vlasnik Teniske akademije ‘Muratoglu‘, Patrik Muratoglu, istakao je da je mentalitet ono što velike šampione izdvaja od ostalih profesionalnih sportista.

Francuski teniski trener je pratio Đokovića još od juniorskih dana. Patrik smatra da se njegov šampionski mentalitet i tada jasno video.

-Sve je stvar mentaliteta, svaka sfera života. Šta god da radite, uspećete ukoliko budete imali pravi mentalitet. Šampioni prvo imaju mentalitet, pa onda grade igru – poručio je  Patrik i dodao:

loading...

-Sećam se Novaka sa 17 godina, ne pomisliš: ’Vau, igra mu je neverovatna’. Ali mu mentalitet jeste neverovatan, video se mentalni sklop šampiona, kao i kod Serene, pa su posle toga razvili igru. Isto važi i za Lejtona Hjuita, koji je zbog svog mentaliteta bio broj jedan na svetu – zaključio je Muratoglu.

 

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VELIKA PODRŠKA ZA ZVEZDU: Delije napunile ‘Pionir’, stigao i prvi reket sveta! (VIDEO)

HRABRA IGRA CRVENE ZVEZDE: Fantastična defanziva ‘muči’ veliku Barsu! (FOTO)