0
Evroliga

Crvena Zvezda v Barcelona-Euroleague 2021/22 Beograd, 14.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

RADONJIĆ OTVORENO NAKON PORAZA: ‘Šteta! Novak je pokazao emociju!’

Objavljeno: 14.12.21 u 22:22

Iskren je bio Radonjić!

Crvena zvezda ‘kapitulirala’ je u neizvesnoj završnici, tokom duela sa Barselonom. Moglo bi se reći da je utakmica odlučio izuzetno loš šut Crvene zvezde za tri poena, ali i sa linije slobodnih bacanja.

‘Analizirajući te podatke treba reći da bi sa boljim procentima imali veće šanse za pobedu. Bilo je tu i drugih grešaka, osim tih procenata. Bilo je i dobrih stvari. Borili smo se, nismo se predavali. Došli smo do završnice u kojoj smo imali šansu za iznenađenje. U tim trenucima je bilo grešaka. Mogli smo da šutnemo trojku i na manjoj razlici. Barselona je pobedila i to je to.’ – rekao je Radonjić.

Crvena Zvezda v Barcelona-Euroleague 2021/22
Beograd, 14.12.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

O prisustvu Novaka Đokovića..

‘Bilo je veliko zadovoljstvo što je došao da nas bodri. Kao i uvek je pokazivao emociju. Atmosfera je bila sjajna. Šteta što nismo došli do iznenađenja.’

Crvena Zvezda v Barcelona-Euroleague 2021/22
Beograd, 14.12.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Zvezda je večeras nastupila bez Dobrića i Vajta.

‘Šta bi se dešavalo sa Dobrićem? Nije igrao ni prošlu utakmicu. Bolestan je bio… Što se tiče Vajta, procenjeno je da ne želimo da ulazimo u fazu rizika. Treba ga očekivati vrlo brzo na parketu. Naravno, kompleksna je priča zbog duge pauze i teške povrede. Nadamo se da će biti brzo na parketu, kao i Dobrić.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter