0
Evroliga

Nikola Ivanovic Crvena Zvezda - Cedevita Olimpija ABA Liga kosarka Beograd, Srbija 17.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘ONI SU IPAK FAVORITI’: Ivanović se ne plaši moćne Barse, otkrio od čega Zvezda sigurno neće odustati!

Objavljeno: 14.12.21 u 09:32

Pred crveno-belima je novi izazov.

Izabranici Dejana Radonjića uspeli su da naprave veliki preokret i pobede u Novom Mestu, a sada okreću se novoj utakmici, i to protiv Barselone koja je lider na tabeli Evrolige.

Blaugrana i ove sezone predvođena izvanrednim Mirotićem napada trofeje u svim takmičenjima u kojima nastupa, a dosadašnje igre, te dovođenje velikog pojačanja Donte Ekzuma govore da Barselona sa pravom želi korak dalje u Evroligi, nakon prošlosezonskog finala.

Plej crveno-belih Nikola Ivanović ističe da on i njegovi saigrali neće odustati od glavne ideje.

– Barselona je favorit, jer je ekipa koja je na čelu Evrolige. Za nas kao tim, a i individualno, ovo je veliki izazov. Nećemo odustati od glavne ideje i filozofije i onoga što smo radili cele sezone, a to je agresivna igra i 40 minuta velike borbe – rekao je Ivanović.

Ovo će biti 11. duel dva kluba u Evroligi, trenutni skor je 8/2 za Barselonu koja je vodeća na tabeli Evrolige sa skorom 12/2. Crvena zvezda mts je nakon dve vezane pobede na skoru 6/8.

ZAPRATITE NAS I NA NAŠEM NOVOM INSTAGRAM PROFILU @_hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter