0
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic Superliga Srbije Super Liga Zlatibor - Crvena Zvezda , Srbija, Decembar 6, 2020. 6.12.2020. foto: Nikola Mitic / STARSPORT

ZVEZDA KONAČNO ISPLATILA DUG FIORENTINI: Bio je ovo jedan od najneobičnijih slučajeva ikada!

Objavljeno: 13.12.21 u 08:42

Problemi sa italijanima su rešeni.

Prema saznanjima Telegrafa, Crvena zvezda je isplatila dug koji je imala prema Fiorentini, a radi se o iznosu od 567,797.95 evra. Crveno-beli su u presudi koju su dobili 26. januara, jasno obavešteni da će morati da uplate novac u što kraćem vremenskom roku, najpre zbog rastućih penala.

Podsećamo, bio je ovo jedan od najneobičnijih slučajeva pred FIFA arbitražom, gde je klub koji je kupio igrača bio primoran da tuži prodavca. Sve se to desilo nakon transfera Alekse Terzića u Fiorentinu. Crvena zvezda je od italijanskog kluba tražila da se novac ne uplaćuje na klupski račun, već da uplatu izvrše na račun jedne nemačke banke.

Aleksa Terzic Srbija – Katar, Serbia, Qatar FIFA Kvalifikacije prijateljska friendly 11.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fiorentina je prvu ratu isplatila po dogovoru, ali je pri uplati druge došlo do greške, pa je novac prebačen na račun Crvene zvezde. Potom je dogovoreno da italijanski klub uplati ponovo isti iznos, ali na račun u nemačkoj banci. Nekoliko dana nakon toga, potpisan je i ugovor po kome crveno-beli moraju da vrate gore pomenutu sumu do 30. septembra, a pošto su zakasnili, Fiorentina ih je tužila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

Srećom, na kraju je sve završeno prijateljski, pa crveno-beli nisu morali da plate penale.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter