0
Evrokupovi

Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda-Docek navijaca Delije fans supporters Beograd, 12.10.2021. foto: Starsport.rs ©

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O ŽREBU ZA NOKAUT FAZU LIGE EVROPE: Evo Zvezdinih potencijalnih rivala – evropski velikani mogu u Beograd!

Objavljeno: 13.12.21 u 09:55

Sigurno da neće biti lako.

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su veliki podvig već u grupnoj fazi Lige Evrope. Crveno-beli su završili prvi, a iza njih su ostali Braga, Mitjiland i Ludogorec. Samim tim, izabranici Dejana Stankovića će direktno ići u osminu finala drugog najkvalitetnijeg takmičenja u Evropi, dok će svoje rivali saznati tek nakon odigranih dvomeča koji nas očekuju.

Braga – Crvena Zvezda, UEFA Europa League, liga evrope 9.12.2021. Portugal, Braga (credit image & photo: Nikola Mitic / STARSPORT)

Žreb za šesnaestinu finala Lige Evrope na programu je danas od 13 časova i održaće se u prostorijama UEFA u Nioni. Direktan prenos možete gledati na sajtu pomenute organizacije, a pred vama se nalaze svi potencijalni proitvnici Crvene zvezde.

Nosioci – timovi koji su takmičenje u LE završili na drugom mestu:

Betis (Španija)

Braga (Portugal)

Dinamo Zagreb (Hrvatska)

Lacio (Italija)

Napoli (Italija)

Olimpijakos (Grčka)

Rendžers (Škotska)

Real Sosijedad (Španija)

from left Strahinja Erakovic El Fardou Ben Nabouhane Aleksandar Dragovic Mirko Ivanic Filippo Falco Milan Rodic celebrate
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Spartak
Beograd, 28.11.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Nenosioci – timovi koji su završili na 3. mestu svoje grupe u Ligi šampiona:

Atalanta (Italija)

Barselona (Španija)

Borusija Dortmund (Nemačka)

Lajpcig (Nemačka)

Porto (Portugal)

Sevilja (Španija)

Šerif (Moldavija)

Zenit (Rusija)

Što se tiče srpskog šampiona, njega ćemo na žrebu moći da vidimo 25. februara 2022. godina, dan nakon završetka plej-ofa. Zvezda će svoje mečeve igrati 10. i 17. marta, pa nema sumnje da ima i više nego dovoljno vremena za skauting i pripremu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter