4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STANKOVIĆ PREUZEO ODGOVORNOST: ‘Ovakvi kiksevi ne smeju da se dešavaju klubu kao što je Crvena zvezda’

Objavljeno: 13.12.21 u 20:50

Trener crveno-belih ističe da su utakmice posle obaveza u Evropi uvek teške.

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa ekipom Radnika iz Surdulice rezultatom 1:1 u okviru 20. kola nacionalnog šampionata. Utiske posle meča izneo je šef stručnog štaba crveno-belih,  Dejan Stanković.

– Uvek su teške utakmice posle evropskih mečeva, što se ispostavilo i večeras. Nismo imali mnogo šansi, ali smo napravili nekoliko prilika koje smo morali da iskoristimo i da zatvorimo utakmicu. Na kraju to nismo uspeli, što je rezurtiralo naivno primljenim golom. Morali smo da napravimo i nekoliko izmena jer neki jednostavno nisu mogli da izdrže do kraja – kazao je trener Crvene zvezde.

Dejan je preuzeo odgovornost za loš rezultat, ali skrenuo je pažnju da ovakve stvari ne smeju da se dešavaju njegovoj ekipi.

– Ne želim da kritikujem i svaki put ću preuzeti odgovornost, ali neko stvarno treba da zasluži Zvezdin dres. Sve razumem, i umore i zasićenja, ali neke stvari ne smeju da se dešavaju, pogotovo ne ovde. Sezona je duga, tako da idemo dalje. Ovakvi kiksevi ne smeju da se dešavaju klubu kao što je Crvena zvezda – zaključio je Stanković.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter