0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

SRPSKE RUKOMETAŠICE ZAVRŠAVAJU SVETSKO PRVENSTVO: Iako utakmica nema značaj, selektor želi borbu i dokazivanje!

Objavljeno: 13.12.21 u 11:55

Stigle su do drugog kruga.

Srpske rukometašice, danas će odigrati poslednju utakmicu na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Španiji. naše devojke su iz prve grupe prenele 2 pobede i poraz, dok su u nastavku takmičenja za sada zabeležile pobedu protiv Crne Gore i poraz od Francuske. Izabranice Uroša Bregara su izguble sve šanse za plasman dalje, ali će odigrati još jedan susret sa Slovenijom, koji nema rezultatski značaj.

Istina je da su svi igrači koji su ovde, radili sa mnom u Krimu i u reprezentaciji Slovenije, o njima znam sve, ali sada je bitno kako će im se moje rukometašice Srbije suprotstaviti, kako ćemo igrati u odbrani i u napadu. Želim da odigramo još jednu dobru utakmicu, počeo je Bregar.

Srbija – Turska, zene, rukomet, kvalifikacije za evropsko prvenstvo 6.10.2021. Zrenjanin Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ključan susret bio je onaj sa Francuskom, gde su protivnice nakon preokreta došle do pobede i tako ugasile nade Srbiji. naša selekcija je vodila na poluvremenu sa 12:9, ali je meč završen rezultatom 19:22. Selektor Bregar je za kraj najavio borbu i dokazivanje na poslednjem susretu na SP.

Istina je da smo i mi i Slovenija ispali iz borbe za četvrtfinale, šteta za obe ekipe, zbog poraza. Želimo da odigramo još jednu dobru utakmicu, da dokažemo i sebi i svima da smo imali neku ulogu na ovom prvenstvu, zaključio je Uroš Bregar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter