0
Evroliga

(190903) -- NANJING, Sept. 3, 2019 (Xinhua) -- Zvezdan Mitrovic, head coach of Montenegro reacts after fouling out during the group F match between Montenegro and New Zealand at the 2019 FIBA World Cup in Nanjing, east China's Jiangsu Province, Sept. 3, 2019. (Xinhua/Li Xiang)

ŠOK U MONAKU: Mitrović dobio otkaz, iznenada napušta klub nakon sukoba sa Džejmsom

Objavljeno: 13.12.21 u 15:36

Zvezdan Mitrović više nije trener Monaka!

Crnogorski stručnjak se sporazumno rastao sa klupom u koji je stigao prošle godine i tokom minule sezone ga vodio do pehara u Evrokupu. Ove sezone, u Evroliginije imao željene rezultate, jer su ‘kneževi’ na pet pobeda iz 14 kola.

– Od Pro B lige do najvišeg evropskog nivoa, svaka strana naše istorije govori u značaju trenera Z. On je jedinstven primer u evropskoj košarci: počeli smo saradnju u drugoj nacionalnoj diviziji, a uzdigli smo se do Evrokupa i osetili ukups Evrolige, saopštio je klub.

Uz sve to, Mitrović je u poslednje vreme imao sukob a prvom zvezdom tima Majkom Džejmsom, što je vrlo verovatno uticalo na ovakvu odluku, te će morati da potraži novi agažman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter