0
Evropske lige

(191028) -- PARIS, Oct. 28, 2019 (Xinhua) -- Kylian Mbappe of Paris Saint-Germain celebrates his goal during the Ligue 1 match against Olympique of Marseille at the Parc des Princes in Paris, France on Oct. 27, 2019. (Photo by Jack Chan/Xinhua)

RUTINSKA POBEDA PSŽ-A: Mbape presudio bivšem klubu!

Objavljeno: 13.12.21 u 00:09

Poketinova ekipa se usamila na vrhu tabele!

Nedelja nam je donela još jedan u nizu evropskih derbija. Na ‘Parku prinčeva‘ viđen je duel između Pari Sen Žermena i Monaka. Aktuelni vicešampion Francuske je na rutinski način savladao velikog rivala. Parižani su pitanje pobednika rešili tokom prvih 45 minuta, a utakmica je završena rezultatom 2:0.

Izabranici Maurisija Poketina usamili su se na vrhu tabele Lige 1. PSŽ sada ima 13 bodova, ali i utakmicu više u odnosu na drugoplasirani Marsej.

Kilijan Mbape je na startu utakmice slomio otpor protivnika. Brznogi ofanzivac je realizovao kazneni udarac u 12. minutu. Reprezentativac Francuske je šutirao u donji levi ugao gola, a Nubel je ostao nemoćan.

Konačan rezultat postavljen je već u 45. minutu. Koncentracija gostujućih igrača opala je u finišu prvog dela igre. Lionel Mesi je na sjajan način proigrao Mbapea, a Kilijan je postigao četvrti pogodak na dve prethodne utakmice. Mbape je bio nemilosrdan prema nekadašnjem klubu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter