0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

PODELA PLENA U KADIZU: Gosti izbegli poraz u finišu meča!

Objavljeno: 13.12.21 u 23:50

Zanimljiv susret za kraj 17. kola LaLige!

Pred 13 hiljada navijača, Kadiz je na svom stadionu dočekao ekipu Granade. Susret dve ekipe iz donjeg dela tabele elitnog fudbalskog ranga u Španiji završen je bez pobednika (1:1).

Granada se od početka utakmice nametnula kao tim koji će kontrolisati igru. Posed lopte je u značajnoj meri pripao gostujućem timu, dok se domaćin opredelio za nešto defanzivniju formaciju.

Ipak, za prvu promenu rezultata na semaforu zaslužni su fudbaleri domaće ekipe. Vođstvo Kadizu doneo je Santijago Arzamendia, pogotkom u 32. minutu utakmice. Arzamendia je u Kadiz stigao iz Paragvaja, gde je nastupao za domaći Porteno u kome je ponikao. Fali je upisao drugu asistenciju u nacionalnom šampionatu.

Granada je u nastavku ubrzala ritam utakmice. Izabranici trenera Morena želeli su da što pre dođu do izjednačenja. Dugo se gosti nervirali svoje vatrene pristalice, ali u finišu su uspeli da osvoje bod.

Konačan rezultat postavljen je u 88. minutu. Anhel Montoro se ostvario u ulozi asistenta, a mrežu domaćeg tima zatresao je veteran u redovima Granade, Horhe Molina.

Nakon obaveza koje imaju u Kupu Španije, fudbaleri Kadiza putuju na najteže gostovanje u ovom trenutku. Oni će u narednom kolu pokušati da se suprotstave Real Madridu na stadionu ‘Santijago Bernabeu’. Granada 19. decembra dočekuje Majorku, koja pruža odlične partije od starta tekuće sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter