0
Košarka

Kosarka Basketball World Basketball Championship Spain 2014 Srbija v Brazil Miroslav Raduljica (L) Rasko Katic (R) Granada. 09.03.2014. foto: Starsportphoto.com©

NEVIĐENI HAOS U KRAGUJEVCU: Bivši centar ‘večitih’ ušao u sukob sa saigračem, pa besan napustio parket!

Objavljeno: 13.12.21 u 16:45

Radnički Kragujevac je upisao novu pobedu, pošto je u okviru 14. kola KLS savlado Metalac rezultatom 78:72.

Ova utakmica je ostala u senci jedne ružne scene, kakvu srpska košarka ne pamti. Problem je nastao unutar ekipe iz Kragujevca, a glavni akter skandala je nekadašnji igrač Crvene zvezde i Partizana, Raško Katić.

Iskusni centar je ušao u konflikt sa saigračem Dimitrom Raičevićem, a nakon rasprave, Katić je napustio parket i uputio se ka svlačionici. Iako je ovo bio veliki hendikep za Radnički, ekipa iz Kragujevca je uspela da zabeleži novi trijumf.

Do sada, digrano je 14 kola Košarkaške lige Srbije, Radnički trenutno zauzima osmu poziciju na tabeli, dok se Metalac nalazi 11. mestu.

Raško Katić ima bogatu košarkašku karijeru, nastupao je za Crvenu zvezdu, ITU, Ergonom, Hemofarm, Partizan, Saragosu, Ostende, Radnički.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter