0
Evropske lige

LJUBLJANA, SLOVENIA - JULY 27: FC Chelsea team manager Jose Mourinho looks on prior the Pre Season Friendly match between FC Olimpija Ljubljana and FC Chelsea at Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia on Sunday, July 27, 2014. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

MURINJO USPEŠNIJI OD MOTE: Bivši štoper Mančester junajteda zatresao mrežu Specije!

Objavljeno: 13.12.21 u 22:49

‘Vučica’ rutinski do nove pobede!

Poslednjim zviždukom sudije Prontera na stadionu ‘Olimpiko‘, zvanično je kompletirano 17. kolo najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Italiji. Slavna ‘Vučica‘ je u prestonici Italije ugostila Speciju. Roma je na rutinski način došla do celog plena i tako prekinula seriju od dva uzastopna poraza u Seriji A. Izabranici Žozea Murinja slavili su sa 2:0.

Roma je od samog starta preuzela inicijativu. Bilo je jasno da će domaćin diktirati tempo igre tokom celog duela. Navijači domaćeg kluba su razlog za slavlje dobili već u uvodnim momentima meča. Igrao se 6. minut kada je Roma izvela kornera, a najviši u skoku bio je Tami Ejbraham. Bivši napadal Čelsija je glavom uposlio Krisa Smolinga, a snažni defanzivac je zatresao protivničku mrežu.

Ekipa Tijaga Mote nije želela da se vraća kući ‘praznih ruku’. Specija je pokušala da se suprotstavi kvalitetnijem rivalu, ali osim velike borbenosti i snažnog otopora, nismo mnogo videli od 17. ekipe na tabeli Serije A.

Pitanje pobednika rešeno je već u 56. minutu. Francuski reprezentativac, Džordan Veretu, upisao je novu asistenciju. Veretu je uposlio Rogera Ibanjeza, a Brazilac je postigao drugi pogodak u ovoj sezoni.

Ekipa Žozea Murinja je u samom finišu ostala sa igračem manje u polju. Drugi žuti karton ‘zaradio’ je mladi napadač iz Gane, Feliks Afena-Đan.

Roma 18. oktobra putuje u Bergamo, gde će odmeriti snage sa domaćom Atalantom. Specija dan kasnije dočekuje Empoli.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter