0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

KAKVA LUDNICA NA ‘MARAKANI’: Dva penala za Zvezdu, Katai samo jednom pogodio – igrač Radnika Benu ‘pocepao’ glavu! (VIDEO)

Objavljeno: 13.12.21 u 18:48

Završeno je prvo poluvreme utakmice 20. kola Superlige Srbije.

Nakon plasmana u osminu finala Lige Evrope, fudbaleri Crvene zvezde u sjajnom raspoloženju dočekali su ekipu Radnika na svom stadionu. Rezultat nakon 45. minuta igre je 1:0, a autor pogotka za crveno-bele je Aleksandar Katai.

Današnja utakmica je i 100. meč Dejana Stankovića kao trenera Crvene zvezde.

Opšti utisak je da je ekipa sa Marakane bila znatno bolji rival tokom prvog poluvremena, čemu svedoči i broj udaraca – 9 prema 2 u korist srpskog šampiona.

Zvezda je već u 3. minutu mogla da stigne do vođstva, nakon sjajne kontre crveno-belih, Katai je izašao ‘1 na 1’ sa golmanom Radnika, ali Ranđelović se pobrinuo da njegova mreža ostane netaknuta.

Nastavila je Zvezda ofanzivno da igra, i to se iplatilo u 36. minutu kada se sa bele tačke u strelce upisao Aleksandar Katai.

Ranđelović je oborio Erakovića u svom kaznenom prostoru, glavni arbitar meča Đorđe Maksimović je najpre mislio da tu nema faula, ali nakon odgledanog VAR snimka promenio je odluku.

Samo šest minuta kasnije, Zvezda je imala veliku priliku da udvostruči prednost, i to ponovo iz jedanaesterca. Ben je dobio jak udara od Ranka Jokića. Arbitar je ponovo konsultovao VAR, pa zatim pokazao na belu tačku. Katai je ponovo preuzeo odgovornost, ali ovoga puta je bio neprecizan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

48

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter