0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 18: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan looks on prior to the UEFA Europa League Round of 32 match between Crvena Zvezda and AC Milan at on February 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KAKO JE IBRAHIMOVIĆ PROŠAO KROZ NAJTEŽI PERIOD U ŽIVOTU: Sin mu je teško oboleo – otišao je iz bolnice u suzama! (VIDEO)

Objavljeno: 13.12.21 u 11:29

Morao je da ide na operaciju.

Napadač Milana i reprezentativac Švedske Zlatan Ibrahimović je u svojoj knjizi „Ja sam Zlatan Ibrahimović“ otkrio mnoge, do sada nepoznate detalje iz svog života. Jedan od najtežih trenutaka u životu imao je pri rođenju sina Maksimilijana, koji je bio bolestan.

Sve je bilo novo s Maksijem, i primetili smo da puno povraća. Osim toga, nije dobijao na težini, nego gubio. Nismo znali zašto. Je li to normalno? Povraćao je neprekidno, nismo znali razlog i mora li baš toliko. Nazvao sam porodicu, prijatelje i svi su me tešili da nije ništa strašno, ali nisam verovao. Pokušavao sam da utešim sebe, počeo je Ibrahimović.

Čim je saznao za bolest, Zlatan je morao brzo da reaguje.

Celo telo mi je bilo u grču. Nikada se nisam ovako osećao, ni približno. Dok nisam dobio dete bio sam gospodin nedodirljivi. Mogao sam biti ljut i lud, mogao sam pokazivati sve moguće emocije. I sve se moglo rešiti ako si bio čvrst, istrajan, ali ovo nije bilo ni slično tome. Ovde sam bio nemoćan, jednostavno ništa nisam mogao učiniti. Maksi je iz dana u dan bio sve slabiji, bio je tako mali i sad se zaista primećivalo da je kost i koža. Izgledao je kao da život želi da ga napusti.

Kada mu je supruga javila da Maksimilijan mora na operaciju, kao da je ceo svet stao. Ibrahimović navodi da se ni ne seća puta do bolnice, već samo hodnika i mirisa.

Ne sećam se puta do bolnice. Sećam se samo bolničkih hodnika i mirisa. Trčao sam i pitao samo gde, gde je, na kraju su me odveli do velike sale gde je Maksi ležao u inkubatoru. Bio je manji nego ikada, kao mala ptica. Imao je cevi kroz telo i nos. Kao da su mi srce istrgli iz grudi: ‘Volim vas oboje. Vi ste mi sve. Ali ja ovo ne mogu izdržati. Zovi me za sve što treba, rekao sam Helen i pobegao odatle…

Srećom, operacija je bila uspešna. Upravo ovaj događaj, Zlatanu je dao bolji pogled na život.

Maksi i sada ima ožiljak. Oseća se zdravo kao i sva deca njegovog uzrasta, a ja se često sećam tog događaja. To mi daje bolji pogled na život, iskreno, zaključio je Zlatan Ibrahimović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter