0
Košarka

(190902) -- BEIJING, Sept. 2, 2019 (Xinhua) -- Serbia's Nikola Jokic reacts during a match against Italy at 2019 Shenyang International Basketball Championship in Shenyang, northeast China's Liaoning Province, Aug. 23, 2019. (Xinhua/Pan Yulong)

JOKIĆA PITALI ZA BEBU, ON ODGOVOROM ODUŠEVIO SVE NAVIJAČE: Evo kako se MVP snalazi u ulozi oca!

Objavljeno: 13.12.21 u 08:18

Često je na putovanjima.

Najbolji svetski košarkaš Nikola Jokić, ovog vikenda je odigrao jedan meč u noći između subote i nedelje. Njegov Denver je tada savladao San Antonio sa 127:112, a srpski reprezentativac je zabeležio 35 poena, 17 skokova i 8 asistencija.

Odmah nakon meča, na konferenciji za medije, novinari su Jokića upitali kako se snalazi u ulozi oca. Podsećamo, njegova supruga Natalija se porodila krajem septembra, a Nikola je kao i uvek odgovorio u svom stilu.

Ona polako raste i nadam se da će me zapamtiti, počeo je Jokić i dodao:

Ona je sada u fazi kada se trudi da se nasmeje, gleda te i pokušava da te razume. Nadam se da me nije zaboravila, istakao je centar Denver Nagetsa.

Pre dva meseca, Nikolu su pitali i kako mu ide menjanje pelena, posao koji zadaje noćne more svakom ocu.

– Natalija to radi. Ja sam pokušao, zaista jesam. Kako je ispalo? Hajde da kažem da je bilo neuredno, bile su Jokićeve reči tada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter