0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DUŠAN ĐORĐEVIĆ: ‘Potrudili smo se da budemo tvrd zalogaj! Iskoristili smo momenat i uzeli veliki bod’ (VIDEO)

Objavljeno: 13.12.21 u 22:17

Odličan rezultat za ekipu iz Surdulice!

Aktuelni šampion Srbije nije uspeo da savlada Radnik iz Surdulice ni na drugom ovosezonskom susretu. Crvena zvezda je dominirala od samog starta utakmice, ali gosti su kaznili promašaje crveno-belih i osvojili su veliki bod. Utakmica na stadionu ‘Rajko Mitić‘ u Beogradu, završena je rezultatom 1:1.

Zvezda je do prednosti stigla u 36. minutu, kada je kazneni udarac realizovao Aleksandar Katai. Popularni ‘Magiko‘ je samo nekoliko minuta kasnije propustio priliku da sa bele tačke duplira prednost domaćih.

Odlučujući potez viđen je u 83. minutu. Nakon odličnog centaršuta Lukića, Bogdan Stamenković je bio najviši u skoku i savladao je Milana Borjana.

Po završetku utakmice, za kamere TV Arena Sport govorio je šef stručnog štaba Radnika, Dušan Đorđević.

Zvezda je imala nekoliko prilika, imala je i dva dosuđena penala, jedan je iskoristila, drugi nije. Mi smo se, kao u najavi što smo rekli, potrudili da budemo tvrd zalogaj. Zvezda je sigurno i potrošena zbog izazova u Evropi. Mi smo možda bili malo svežiji, iskoristili momenat i uzeli veliki bod na gostovanju Zvezdi – rekao je Đorđević.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter