0
Domaći fudbal

Aleksandar Dragovic Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Ludogorets Razgrad Beograd, 25.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘DOĐITE NA STADION DA ZAJEDNO TO PROSLAVIMO’: Dragović ima jaku poruku za Zvezdine navijače pred Radnik!

Objavljeno: 13.12.21 u 13:15

Fudbaleri Crvene zvezde od 18 časova dočekuju ekipu Radnika na stadionu „Rajko Mitić“ u okviru 20. kola Superlige Srbije.

Ulaz na stadion je besplatan uz crveno-beli šal, uslovi za igru, kao i za gledanje meča na Marakani su uvek dobri, a očekuje se da neće biti padavina u tom periodu. Štoper crveno-belih Aleksandar Dragović uputio je poziv navijačima kako bi došli u što većem broju.

– Dali smo i više od maksimuma svojih mogućnosti u četvrtak na terenu protiv Brage i zajedno kao tim izborili najveći uspeh kluba u poslednjih 30 godina. Dođite na stadion da zajedno to proslavimo, ništa nema smisla ako tribine nisu dobro popunjene. Ako mislite da smo dostojno branili crveno-bele boje u Portugalu, budite uz nas protiv Radnika, jer će i to da nam znači. Video sam da je besplatan ulaz, pa je i to olakšica – rekao je Dragović.

Aleksandar Dragovic Superliga Srbije, Napredak – Crvena Zvezda Super Liga 5.12.2021. Krusevac Srbija (credit image & photo: Nikola Mitic / STARSPORT)

Fudbaleri Crvene zvezde prate sve oko vremenskih uslova pred utakmicu koja sledi, a Dragović je upoznat s tim da će uslovi na Marakani biti na najvećem mogućem nivou.

– Vreme će ipak biti u redu. Sneg ne pada danas, a sve pomno pratimo i mi. Ono što je važno, to je da će teren biti skroz spreman, a zna se da imamo najbolje uslove u Srbiji što se tiče stadiona. Takođe i gledaoci će komforno moći da gledaju meč i da nas vode do još jedne pobede. Zbog svega toga, verujem da će poseta biti na sjajnom nivou – zaključio je Dragović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter