0
Ostali sportovi

FOTO: Facebook/Screenshot

DERBI SRPSKIH I HRVATSKIH VATERPOLISTKINJA ZAVRŠEN TUČOM: Jedna igračica završila u bolnici, ovo je nečuveno! (VIDEO)

Objavljeno: 13.12.21 u 11:05

Neviđene scene u bazenima.

Generalno gledano, ženski vaterpolo u Srbiji, ali i u Evropi je znatno manje popularan u odnosu na recimo fudbal ili košarku. Ipak, jedan susret u ženskom vaterpolu, gde su snage odmerile ekipe Vojvodine i hrvatskog Jadrana, završen je brutalnom tučom zbog koje je došlo do momentalnog prekida utakmice.

Bio je to poslednji susret turnira Dunavska liga koji se igrao u Sentešu u Mađarskoj, pa su tenzije bile na vrhuncu. Od samog starta meča, bilo je puno kontakata na obe strane, što je na kraju kulminiralo.

Jedna vaterpolistkinja iz Hrvatske Dora Vujević dobila je udarac u oko, pa je momentalno prebačena u bolnicu. nakon tog faula, videli smo još jedan, izuzetno grub, nakon čega je došlo do opšte tuče u bazenu. Meč je samim tim prekinut, a odluka organizatora je bila da su hrvatske vaterpolistkinje krive za tuču, pa je Vojvodina ovaj meč dobila sa 5:0, što je u ovom trenutku manje bitno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter