0
Evrokupovi

Marko Milovanovic Partizan - Anorthosis, UEFA Conference League, liga konferencija Anortozis 9.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

DANAS JE ŽREB ZA NOKAUT FAZU LIGE KONFERENCIJA: Evo koga sve Partizan može da izvuče i gde možete da gledate prenos!

Objavljeno: 13.12.21 u 09:06

Boriće se za osminu finala.

Fudbaleri Partizana prvi deo Lige konferencija završili su na drugom mestu, iza Genta, a ispred Anortozisa i Flore. Sada će crno-beli u nokaut fazi dobiti jedan trećeplasiran tim iz Lige Evrope, gde su rivali znatno ozbiljniji od onih sa kojima su se do sada sastajali.

Žreb će biti održan od 14 časova u prostorijama UEFA u Nioni, a prenos će biti dostupan na sajtu UEFA. Timovi protiv kojih Partizan može da igra:

Seltik (Škotska)

Fenerbahče (Turska)

Lester (Engleska)

Marsej (Francuska)

Mitjiland (Danska)

PSV (Holandija)

Rapid Beč (Austrija)

Sparta Prag (Češka)

Aleksandar Stanojevic Partizan – Anorthosis, UEFA Conference League, liga konferencija Anortozis 9.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Prvi meč nokaut faze, crno-beli će odigrati 17. februara u gostima, dok će revanš biti na programu 7 dana kasnije u Humskoj. Partizan je do sada zaradio preko 6 miliona evra od evropskih takmičenja, dok će u slučaju plasmana u osminu finala dobiti još 600.000 evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter