0
Evropske lige

head coach Milos Milojevic Cukaricki - Hamarbi Hammarby DAC UEFA UECL Europa Conference League 5.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BIVŠI TRENER ZVEZDE ZAVRŠIO USPEŠNU EPIZODU U ŠVEDSKOJ: Vreme je za nove izazove!

Objavljeno: 13.12.21 u 21:17

Mladi stručnjak je ponovo ostavio sjajan utisak!

Nakon fenomenalnih rezultata u Švedskoj, Miloš Milojević je došao u Crvenu zvezdu 2019. godine. Mladi trener je na ‘Marakanu‘ stigao kao asisent Dejana Stankovića. Milojević je imao vrlo zapaženu ulogu u stručnom štabu aktuelnog šampiona Srbije, a to nije promaklo klubovima širom Evrope.

Interesovanje inostranih ekipa je raslo iz utakmice u utakmicu, a Milojević je tokom prethodnog letnjeg prelaznog roka odlučio da preuzme Hamarbi. Miloš se vratio u Švedsku i nastavio tamo gde je stao. Ekipa Hamarbija je igrala odlično tokom većeg dela sezone. Milojevićevi izabranici završili su kao petoplasirani tim u elitnom rangu.

Hamarbi na domaćem terenu važi za jednog od najneugodnijih rivala. Šveđani blistaju na ‘Tele 2 Areni’, a to je u kvalifikacijama za Ligu konferencija na ‘svojoj koži’ osetio Čukarički.

Miloš je imao važeći ugovor sa klubom do kraja 2022. godine, ali nakon pregovora doneta je odluka o završetku saradnje. Razlog je jasan, vreme je za nove izazove. Tokom prethodnih dana pričalo se o potencijalnom transferu u norveški Rozenborg, a videćemo da li će se tvrdnje obistiniti.

-Jedan od najtalentovanijih trenera, Miloš Milojević, napustio je skromni Hamarbi nakon fantastičnih rezultata i sada traži novi izazov – napisao je na Tviteru poznati sportski novinar, Aleksandar Stojanović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter