1
Domaći fudbal

Milos Spasic Superliga Srbije Crvena Zvezda - Radnik Surdulica, Belgrade, Serbia 17.4.2021. April 17. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ZVEZDA SE SA NJIM VEĆ JEDNOM OPEKLA: Radnikov Piroćanac je pravo fudbalsko osveženje Superlige, na Marakani će pokušati nešto što je retko ko uspeo!

Objavljeno: 12.12.21 u 20:07

Primetili su ga.

Nije česta pojava da na stadion „Rajko Mitić“ strani skauti dolaze zbog igrača gostujućeg tima, pogotovo kada se ne radi o „večitom derbiju“. Njihovo interesovanje je sada privukao Miloš Spasić, fudbaler Radnika koji u ponedeljak od 18 časova gostuje aktuelnom šampionu države.

Momak rođen u Pirotu i dete tamošnjeg Radničkog je 2020. došao u surdulički Radnik i mogao bi da bude jedan od najvećih poslova ovog kluba poslednjih godina. Ugovor ima do 2023, a nakon prve sezone u kojoj se mahom adaptirao, sada briljira.

Milos Spasic (L) and Danilo Pantic (R)
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Radnik Surdulica
Beograd, 17.10.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Ove sezone Spasić ima šest pogodaka i dve asistencije, postao je nosilac igre, a već je postigao gol protiv Zvezde, u jedinom superligaškom porazu crveno-belih zasad. Miloš Spasić će ponovo biti jedna od centralnih figura utakmice a i povod dolaska brojnih skauta, te otvorenih ponuda koje ima iz Izraela i Belorusije.

Videćemo kako će sve to delovati na 24-godišnjeg fudbalera i da li će ponovo uspeti da zatrese mrežu Zvezde, uzevši u obzir da nije čest slučaj da jedan fudbaler u domaćem prvenstvu ili kupu na više mečeva bude strelac protiv crveno-belih.

0
0

1 Komentara

  1. Spasić je za klasu bolji od svih Zvezdinih napadača, uključujući i Afrikance! Njegova jedina greška je u tome što nije Afrikanac i zato ne može igrati u Zvezdi! HITNA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter