0
Košarka

FOTO: Dragana Stjepanović

ZEMUNSKA MLADOST POSTIGLA 130 POENA – REKORD KLS-A: Više od svih NBA ekipa sinoć!

Objavljeno: 12.12.21 u 17:44

Nisu mogli da ih zaustave.

Četrnaesto kolo KLS-a definitivno je već obeležio susret između ekipe Mladosti iz Zemuna i Novog Pazara. Rezultat je bio 130:94 u korist domaćeg tima, a već na prvi pogled jasno je da se odbrane na ovom susretu faktički nisu ni igrale.

Ekipa iz Zemuna je sa 130 poena postavila novi rekord lige, a pored toga, na ovom meču su ubacili više poena nego bilo koja NBA ekipa sinoć. Tu treba uzeti u obzir i podatak da se u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu igra 48 minuta, umesto 30, koliko je to slučaj u Evropi.

FOTO: Dragana Stjepanović

Mladost je do pobede vodio Bojić sa 26 poena, Klavžar je dodao 24, dok je Belić zabeležio 20 poena. Među dvocifrenima je bio i bivši košarkaš Partizana Strahinja Gavrilović koji je uz 14 poena dodao i 9 skokova. Na drugoj strani, Radomirović je zabeležio 22 poena.

KLS je ove godine dosta izjednačen, deluje da svako svakog može da pobedi čemu svedoči i tabela. Jasno je da se za plej-of u kome će se naći abaligaši boriti nekoliko ekipa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter