0
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

‘VERUJEM DA SE ĐOKOVIĆ VAKCINISAO, JURI REKORDE’: Otvoreno je govorio nekada sjajni teniser!

Objavljeno: 12.12.21 u 10:53

Iskren je britanski teniser!

Poznato je da na Australijan openu neće moći da igraju teniseri koji nisu vakcinisani.. Jedan od takvih je bio Novak Đoković, ali Endi Marej tvrdi da će se Novak vakcinisati:

‘Ne znam kakva je situacija s Novakom, ali poslednje što sam video jeste da je na listi prijavljenih igrača za Australian open. S tim u vezi, pretpostavljam da je i vakcinisan. Pravila su nam rečena, a to je da ako želiš da igraš, onda moraš biti vakcinisan. Zbog toga pretpostavljam da se to i dogodilo.’ – rekao je Marej i potom dodao:

‘Na kraju krajeva, svi želimo da najbolji igrači nastupaju na najvećim turnirima. To je ono što turnire čini zanimljivim, a Novak pokušava da obori rekord i da dođe do 21. Grend slema u karijeri. Ima fantastičan skor u Melburnu i nadam se da će biti tamo.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter