0
Tiket dana

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Nedeljna ponuda koja garantuje dobitak!

Objavljeno: 12.12.21 u 12:23

U saradnji sa TOP BET kladionicom pripremili smo Tiket dana za ponedeljak sa sjajnim predlozima i TOP kvotama.

Vojvodina – Spartak Subotica

Vojvodina na svom stadionu dočekuje tim Spartaka i želi da očuva četvrtu poziciju pred zimsku pazutu. Poslednja dva meča ova dva tima zavšena su bez pobednika, ali se očekuje da pobeda u ovom duelu pripadne Novosađanima.

Predlog: 1 (1,60)

Leicester – Newcastle

Lester nakon eliminacije iz Lige Evrope ceo fokus prebacuje na Premijer ligu i teži da se vrati u gornji deo tabele. Ekipa Brendona Rodžersa ima kvalitet za tako nešto, a idealan protivnik joj je Njukasl koji je tek u prethodnom kolu došao do prve pobede u sezoni.

Predlog:1 (1.80)

Villareal – Rayo Valecano

Viljareal igra mečeve sa velikim brojem golova, a u duelima sa Valjekanom to je česta pojava. Tim Unaia Emerija uspeo je da slavi u odlučujućem meču za plasman u grupnu fazu Lige šampiona i sada u sjajnoj atmosferi dočekuju tim Valjekana.

Predlog I1+&II1+ (1,76)

Real Madrid – Atletiko Madrid

Derbi Madrida u kojem Real dočekuje Atletiko važi za jedan od najzanimljivij duela u Primeri. Atletiko stremi ka iznenaženju želeći da pokaže da je i dalje konkurentan za titulu dok Real želi da napravi što veću bodovnu prednost.

Predlog:IXvX (1.75)

Sasuolo – Lacio

Obe ekipe važe za jedne od najefikasnijih u ligi i očekuje se veći broj golova. Lacio u svojim redovima ima jednog od najbiljih strelaca prvenstva, dok Sasuolo predvodi Dominik Berardi, Očekuje se duel sa velikim brojem prilika na obe strane.

Predlog: 3-4 (2.35)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter