0
Fudbal

Luka Jovic Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SRPSKI NAPADAČ PONOVO GLAVNA TEMA: Italijanski velikan preko Ramadanija želi da dođe do Jovića!

Objavljeno: 12.12.21 u 14:20

Jović ponovo u centru pažnje

Nakon sjajnog meča prethodnog vikenda protiv Sosijedada Luka Jović se ponovo nalazi u fokusu medija. Naime, srpskog napadača u svojim redovima želi italijanski velikan Milan.

Sedmostruki šampion Evrope želi Jovića već u januaru, prenosi italijanski Kalčomerkato. „Rosoneri“ imaju odlične odnose sa timim iz Madrida i ranijeh godina su dovodili Tea Ernandeza i Brahima Dijaza.

Iz Milana smatraju da je Jović pravi profil napadača za tim Stefana Piolija, pa je direktorski tandem Paolo Maldini – Frederiko Masara već obavio razgovore sa igračevim agentom Falijem Ramadanijem kako bi urgirao kod čelnika kraljevskog kluba.

Upitno je da li će Real želeti da pusti Jovića jer je konačno krenuo uzlaznom putanjom, dok je Jović i ranije dovođen u vezu sa Milanom, ali je odabrao da se vrati u Ajntraht na pozajmicu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter