0
Odbojka

FOTO: Unsplash

PREVRNUO SE AUTOBUS SA ODBOJKAŠICAMA: Krenule su na utakmicu u Loznicu, vozilo završilo u jarku pored puta – srećom nema poginulih!

Objavljeno: 12.12.21 u 19:25

Autobus je sleteo sa puta.

Iznenadni sneg šokirao je Srbiju jutros, saobraćajne nesreće su učestalije, a na putu PećinciBuđanovac, prevrnuo se i jedan autobus. U njemu su bile odbojkašice iz Požarevca koje su krenule na utakmicu u Loznicu, a srećom, nema teže povređenih.

Odmah nakon što su primetili prevrnutno vozilo, meštani Pećinaca su pritekli u pomoć devojkama, dok su ih potom transportovali do hotela Kristal. Autobus je završio u jarku pored puta koji je bio prekriven snegom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ŽOK MLADI RADNIK (@zokmr)

Prema navodima Blica, nijedna igračica nije doživela povrede opasne po život, a nekoliko njih koje su se žalile na bolove prebačene su u Dečju bolnicu u Tiršovoj. Povrede ja zadobio trener ekipe koji je transportovan u zemunsku bolnicu sa rasekotinama na glavi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter