0
AdmiralBet ABA Liga

Partizan v Cedevita Olimpija-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 11.12.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

OBRADOVIĆ OSTAO MISTERIOZAN POVODOM PANTEROVE POVREDE: Saglasio sam se sa procenom doktora!

Objavljeno: 12.12.21 u 19:52

Ni on ne zna kada će se vratiti.

Košarkaši Partizana sinoć su doživeli treći poraz ove sezone, a od njih je bilabolja ekipa Cedevita Olimpije rezultatom 89:96. Ovaj susret propustio je i najbolji košarkaš Partizana Kevin Panter, koji je doživeo povredu. trener crno-belih Željko Obradović istakao je da se usaglasio sa odlukom doktora, ali da ne zna kada će se vratiti na teren.

Kevin ima povredu koja je mogla da dovede do ozbiljnije povrede, dužeg izostanka. Zbog toga se odlučilo da bude na tretmanima. Koliko će da pauzira, to je najbolje da pitate našeg doktora. Znam samo to da je zdravlje igrača uvek na prvom mestu, zato sam se saglasio sa procenom da ne igra, kako ne bismo došli u situaciju da ne igra duže vreme, da bude spreman za dalje, počeo je Obradović.

Kevin Punter (R) and Zoran Nikolic
Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 09.10.2021
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Trener Partizana je pričao i o samoj utakmici, a istakao je da su spoljni igrači gostiju rešili ovaj susret. Obradović je bio razočaran odbranom, ali je čestitao Cedevita Olimpiji na pruženoj partiji.

U najavi utakmice sam rekao da se radi o timu koji je promenio roster i da igra napadački izvanredno, što su pokazali i večeras. Pre tri dana su odigrali izvanrednu utakmicu protiv Virtusa koju su izgubili u završnici, a igrali su praktično na isti način kao i večeras. Njihovi spoljni igrači su kontrolisali utakmicu, pravili nam probleme prilikom prodora i izbacivanja lopti, tako da je to ono što je presudilo na ovoj utakmici. Ni približno nismo bili na nivou odbrane koju smo igrali u poslednje vreme, zaključio je Željko Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter