0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 16: Marko Gobeljic (L) of Crvena Zvezda competes for the ball against Galeno (R) of Braga during the UEFA Europa League group F match between Crvena Zvezda and Sporting Braga at Rajko Mitic Stadium on September 16, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

NEMA ODLAGANJA: Zvezda preduzela potrebne mere! Meč protiv Radnika na programu u ponedeljak!

Objavljeno: 12.12.21 u 15:06

Utakmica 20. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Radnika biće odigrana kako je i planirano sutra od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“.

Uprkos snegu, Crvena zvezda ima sve neophodne uslove koji omogućuje da sve bude spremno za meč u ponedeljak. Grejači terena rade od juče i održavaju podlogu u kvalitetnom stanju.

Tribine će u potpunosti biti očišćene za potpuni komfor gledalaca, a smanjenje i prestanak padavina najavljeno je već za sutra. Crvena zvezda će svoju utakmicu odigrati sutra od 18 časova, a ujedno će se pripremati i za duel sa TSC-om koji je na programu u četvrtak od 16:05, čime će staviti tačku na jesenji deo sezone.

Ostaje nada da će i ostali klubovi očistiti svoje terene kako bi se sve utakmice odigrale, a prvenstvo imalo regularan tok.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter