0
Domaći fudbal

Fudbal Linglong Super League Season 2021-2022 FK Novi Pazar v FK Radnik Surdulica Dusan Djordjevic coach Novi Pazar 01.11.2021. foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

IDEMO NA VEČERU, A MI SMO NA MENIJU: Đorđević napravio šou pred gostovanje Zvezdi!

Objavljeno: 12.12.21 u 18:33

Sigurno da nisu favoriti, ali će se boriti.

Fudbaleri Radnika iz Surdulice će u ponedeljak gostovati Crvenoj zvezdi u 20. kolu Superlige Srbije. Uprava crveno-belih je spremno dočekala sneg, pa će stadion Rajko Mitić biti spreman za ovaj meč. Trener gostiju Dušan Đorđević, pred susret u Beogradu, nasmejao je čitavu Srbiju svojom izjavom.

Pre svega čestitam Zvezdi na poslednjem uspehu koji je napravila. Oni pozivaju navijače da prisustvuju utakmici i proslavi tog uspeha, a na nama je da baš na tom meču izgledamo najbolje moguće, da pružimo žestok otpor. Slavlje kod domaćina izgledaće, figurativno rečeno, „idemo kod slavljenika na večeru, a mi smo na meniju“. Probaćemo da makar budemo nezgodan i tvrd zalogaj, počeo je Đorđević.

Potom je istakao da se njegova ekipa nada da može nešto da uradi, jer drugačije ne bi bili sportisti. Naravno, Đorđević nije najavio pobedu protiv Zvezde uz napomenu da bi to bilo van njegovog vaspitanja i sportskog duha.

Znamo da se čuda ne dešavaju svaki dan i da je ona pobeda na našem terenu u neku ruku proglašena za čudo, ali sport je takav, mora se ići sa verom i nadom da možeš nešto da uradiš. Tako se i spremamo za ovu utakmicu, ne bi ni bili sportisti kada se ne bi nadali da možemo nešto da uradimo i da izgledamo kao prava ozbiljna ekipa. Ko god da izađe na teren od momaka sigurno je da će biti dodatno motivisan. Sportski je nadati se, ali najaviti pobedu protiv Zvezde nije u mom opisu vaspitanja i sportskog duha, zaključio je trener Radnika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter