0
Auto Moto

(191118) -- SAO PAULO, Nov. 18, 2019 (Xinhua) -- Red Bull Racing's Formula One driver Max Verstappen of the Netherlands reacts during the awarding ceremony after the Formula One Brazilian Grand Prix in Sao Paulo, Brazil, on Nov. 17, 2019. (Xinhua/Xin Yuewei)

HAMILTON DOSTOJANSTVENO PRIHVATIO PORAZ: Ferstapen želi da ostane uz Red Bul do kraja karijere!

Objavljeno: 12.12.21 u 16:58

Sve je prošlo prijateljski.

Novi šampion Formule 1 je Maks Ferstapen, koji je nakon neverovatne završnice prestigao Luisa Hamiltona. Po završetku trke, sedmostruki šampion sveta je pre svega čestitao svom rivalu, a potom se zahvalio svom timu, koji je prema njegovim rečima uradio neverovatan posao.

Prvo, velike čestitke Maksu i njegovom timu. Mislim da smo uradili neverovatan posao ove godine, moj tim, svako u timu, svi muškarci i žene, radili smo naporno cele godine, počeo je Hamilton i dodao:

– Bila je ovo baš teška sezona. Ponosan sam na njih, zahvalan što su bili sa mnom na ovom putu. Dali smo sve od sebe, nismo se predavali, to je najvažnije. Osećao sam se sjajno u bolidu proteklih meseci, posebno pri kraju, istakao je Hamilton.

Sa druge strane, novi šampion Maks Ferstapen, istakao je da je njegov tim zaslužio sve ovo. Za sam kraj, izrazio je nadu da će zajedno sa Red Bulom sarađivati u narednim godinama, a možda i do kraja karijere.

Ovo je neverovatno. Borio sam se… Ludo je bilo, ne znam šta da kažem. Moj tim je zaslužio sve ovo, uživam sa njima. Nadam se da možemo 10, 15 godina da radimo ove stvari. Da ostanem do kraja karijere. Volim ih, isto kao i oni mene, rekao je Maks Ferstapen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter