0
Košarka

Nikola Jokic Dejan Milojevic oprostajna utakmica Mega Vizura Bemaks Bemax 11. Jun 2020, 11.6.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

DOMINIRA NA TERENU, ALI I VAN NJEGA: Jokić oduševio sve, mališan mu prišao u dresu protivničkog tima i zatražio autogram! (VIDEO)

Objavljeno: 12.12.21 u 11:50

Potez vredan svakog poštovanja!

Srpski centar Nikola Jokić nastavlja da nas fascinira iznova i iznova. Njegov Denver gostovao je ekipi San Atonio Sparsa i tom prilikom ostvario jako bitnu pobedu, konakonačnim rezultatom 112:127.

Nikola je na terenu proveo svega 33 minuta, što mu nije predstavljalo problem da odigra još jednu fenomenalnu partiju. On je meč završio sa 35 postignutih poena, 17 uhvaćenih skokova i osam podeljenih asistencija.

Njemu je prišao dečak u dresu Sparsa, ali je u ruci držao Jokićev dres.. Ispostavilo se da je mališan došao sa namerom da dobije autogram od aktuelnog MVP-ija NBA lige, što je Jokić naravno bez razmišljanja i uradio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter