0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

BARSELONA PONOVO KIKSNULA: Ni Ćavi ne pomaže za sada – očekuje ih teška borba za Evropu!

Objavljeno: 12.12.21 u 18:59

Imali su prednost do samog kraja, ali…

Fudbaleri Barselone su još jednom razočarali svoje navijače u utakmici 17. kolu španske lige, u kome su odmerili snage sa Osasunom. Rezultat je bio 2:2, a deluje da je novom treneru i legendi katalonskog kluba Ćaviju, potrebno još vremena da stvari postavi na svoje mesto.

Počeli su gosti dobro, vođstvo im je doneo Gonzales u 12. minutu, ali je Osasuna vrlo brzo izjednačila. Nakon samo 2 minuta, pogodak za 1:1 postigao je Garsija. Tim rezultatom završeno je i prvo poluvreme, a početak drugog, ponovo je doneo bolju igru Barselone.

Tako su u 49. minutu stigli do nove prednosti kada je Ezalzuli zatresao mrežu domaćih. Ipak, Barselona je ponovo bila neoprezna, nije uspela da sačuva prednost, a Avila je to iskoristio u 86. minutu i doneo bod svom timu.

Dobra stvar za Katalonce je to što su Gonzales i Ezalzuli još uvek tinejdžeri, imaju po 19 godina, pa je pred njima svetsla budućnost. Nakon ovog meča, Barselona je sa 24 boda na 8. mestu, ali ima utakmicu manje od Valensije koja je ispred njih. Sa druge strane Osasuna sa 22 boda zauzima 10. poziciju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter